Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з нового яскравого кліпу на пісню "Ей, секундочку!", які вийшов досить провокаційним. Так, артистка запалювала в латексному боді і масивному капелюсі, а в самому ролику були присутні і зомбі, і танцюючі котики, і пародія на відому сцену з дорослого фільму, який давно розтягали на меми. Зміст кліпу зрозумілий кожному: завжди можна знайти час на танці!

У новому кліпі Полякової танцюють навіть котики!

"Ваші відгуки радують ❤️ Ми намагалися вас здивувати і зняти кліп на трек, який змусить танцювати будь-якого 👏🏻", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Так, у вас це вийшло 🔥🔥🔥😘", "Супер запальничка", "👍👍👍👍❤️красуня!!!!", "Олічка все Бомба!!!! Кліп крутяк, а після - ноги хочуть танцювати не зупиняючись))", "🔥🔥🔥просто чума !", "Обожнюю цей мем. Оль ти супер 😂😂😂".

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.