Угурт "Беz обмежень" здобув перемогу на "Х-фактор".
Вокальне шоу "Х-фактор" відкриває все нові номінації і продовжує вибирати улюбленців серед суддів, учасників і ведучих за всі сезони у спеціальному проекті "Народна премія Х-фактор".
Весь минулий тиждень глядачі обирали фаворита в номінації "Приклад того, що перемога – не головне", в якій були представлені учасники, що вибули на різних етапах шоу, але своєю наполегливою працею досягли значних успіхів у шоу-бізнесі та завоювали любов шанувальників.
За результатами голосування, в номінації перемогли учасники 7 сезону шоу гурт "Беz обмежень". Саме за них глядачі віддали більшість своїх голосів, відзначаючи, що колектив показав найбільше зростання після вибування з проекту.

"У житті головне йти до своєї мети і не зважати на всі перешкоди. Участь в "Х-факторі"стала для нас поштовхом у творчості, якого нам давно не вистачало. Саме за часів шоу, ми максимально відчували підтримку людей, яка з кожним роком тільки зростає. Перемога в «Народній премії " Х-фактора" у номінації "Приклад того, що перемога — не головне" стала ще одним підтвердженням любові шанувальників. Ми дуже вдячні всім, хто за нас проголосував і підтримує гурт. Любимо кожного і безмежно!!! цінуємо", - прокоментували перемогу учасники групи.

Нагадаємо, український гурт "Беz обмежень" представив чуттєвий кліп до Дня всіх закоханих

Як повідомляв портал Знай.ua, "Без обмежень" показали цікаве відео на пісню "Хочеш".

Також Знай.ua писав, Легендарний засновник "Ляпис Трубецкой" став батьком