Телеканал "СТБ" буквально днями презентував одинадцятий випуск дев'ятого сезону проекту "Зважені та щасливі". Як і зазвичай глядачі побачили в ролі ведучої відомого тренера Аніту Луценко, а в якості наставників команд були Марина Боржемська та Іраклі Макацарія. За підсумками голосування учасників додому відправився Руслан Садовий із синьої команди.

Рулан Садовий, СТБ

На шоу Руслан прийшов щасливим і закоханим. Його вага на старті проєкту була 129 кг, на ток-шоу – 103 кг. Однак тренер Іраклі Макацарія впевнений, що учасник продовжить займатися і незабаром здивує всіх.

А ось Марина вважає, що Руслан – той учасник, який стовідсотково відпрацьовував своє перебування на проєкті.

Лала Алієва і Руслан Садовий, СТБ

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Руслан Садовий, "Зважені та щасливі", СТБ

"Після відходу з проекту у тебе була невелика проблема з ногою. Ми не могли так активно займатися як планували. Але в цілому я задоволений результатом, Руслан дотримується нового ритму життя, який набагато краще за той, що був.", - заявив Макацарія.

Також на ток-шоу прийшов Сергій Пархоменко (Серьога), який розповів, як встигає виховувати двох дітей, займатися кар'єрою, правильним харчуванням і спортом.

"Тіло – це наш автомобіль. Якщо ми хочемо, щоб наш пробіг був довгим, і ми якомога рідше зверталися до автосервісу, потрібно слідкувати за собою. У свої майже 43 роки я в кращій формі, ніж в 20 років. Оскільки раніше я їв, як мене вчили батьки, а зараз я їм осмислено", - коментує Сергій.

Руслан Садовий поділився прекрасними новинами, що зараз зміни і в його особистому житті – він щасливий і закоханий. Свою обраницю він знає вже 20 років. Оксана – дружина його друга, з якою спочатку у них були не найтепліші стосунки. Але не так давно Оксана також стала вдовою, вони один одного почали підтримувати, і з часом це переросло на щире кохання. Зараз Руслан з Оксаною разом ходять в спортзал і правильно харчуються.

Нагадаємо, "Зважені та щасливі" випробували на міцність по-справжньому: хто покинув шоу цього разу.

Як повідомляв Знай.uа тренер "Зважених та щасливих" Макацарія виявився не тільки кращим "Холостяком": чим ще відзначився красень.

Знай.uа писав, їсти і не товстіти: нарешті мрія мільйонів людей здійсниться, простий спосіб.