Український бізнесмен Яків Грибов відключив електрику в будинку фронтмена відомої поп-гурту "Иванушки International" Кирила Туриченко. Будинок розташований в селищі Клоково під Троїцькому. Про це повідомили місцеві жителі.

Кирило Туриченко

Так, Туриченко на даний момент вирушив на гастролі, а новина про відключення просто-напросто звалила його в шок.

"Як жити без води, не знаю. Ситуація з водою, звичайно, якась шокова. У мене в житті такого не відбувалося. У будинку немає ні каналізації, ні опалення, саме головне — немає води, з-за чого, власне, немає нічого іншого. Води немає тому, що мої милі сусіди вкотре перерубили одну з комунікацій", - розповів він.

Співробітники ЗМІ заявляють, що бізнесмен збирається будувати дорогу до свого будинку. А ось місцеві жителі мають намір звертатися до суду.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Нагадаємо, що після загибелі в березні 2019 року соліста знаменитої гурту "The Prodigy" Кити Флінта на аукціоні були продані готична ліжко і кільце для носа майже за 450 тисяч доларів.

Як повідомляв портал Знай.ua, популярний український співак Alekseev показав публіці в Instagram свою кохану Уляну Синецкую, яка є солісткою групи "ВІА Гра".

Також портал Знай.ua писав, що з'явилася інформація про розлучення солістка гурту "Іванушки International" Андрія Григор'єва-І.апполонова з дружиною Мариною Банковій. В мережі знайшли відверте повідомлення його попередньої коханої, в якому вона розповіла про причини танення.