У Росії зірку знаменитого музикального шоу "Голос" Рагду Ханієву визнали ворогом власного народу. А сталося це через те, що після виступу юна дівчина потисла руку знаменитому співаку Сергію Шнуровому.

Як відзначається, одна з найяскравіших учасниць "Голос. Діти" повернулася на шоу, щоправда, вже у дорослу версію. Відтак, після виступу, який викликав фурор у залі, 18-річна студентка МДУ потисла руку Шнурову. І саме цим викликала шквал негативної критики від жителів її батьківщини – Інгушетії.

Шнуров та Рагда Ханієва, фото - ЛиПорт

Адже, як підкреслюється, за інгушським традиціям жінкам не можна брати за руку і обніматися з сторонніми чоловіками, а вона їх порушили, та ще на очах у тисяч глядачів. Зауважило, що дівчині вже кілька разів писали в соцмережі про те, як вона зганьбила свою націю.

Нагадаємо, раніше лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров розкритикував поїздку президента Росії Володимира Путіна до тайги. Так, він висловив свої сумніви в тому, що глава держави насолоджувався тишею і самотою. Зробив він це у вигляді вірша, яки опублікував на власній Instagam-сторінці.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Також Знай.uа писав, що Полякова показала пристрасні поцілунки з Кіркоровим, дуже несподівано.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що 70-річна Пугачова змінилася до невпізнання, нова зачіска і коротеньке міні: фото.