Знахар Олександр Семенович розповів у програмі "Нові російські сенсації" на російському телеканалі НТВ по фото Анастасії Заворотнюк, що їй неправильно поставили діагноз.

У програмі знахар розповів, що у "Моєї прекрасної няні" захворювання ніяк не пов'язано з онкологією, насправді в актриси розлад центральної нервової системи. Олександр Семенович заспокоїв, що вона йде на поправку і зможе відновитися після хвороби. За словами знахаря, Заворотнюк протягом трьох тижнів почне відчувати себе значно краще. А потім вона нарешті зможе стати на ноги.

Заворотнюк, фото teatr.ru

Після того, як програма вийшла в телеефір, безліч людей спробували зв'язатися з родиною Анастасії Заворотнюк з проханням надати їм контакти цілителя.

"На жаль, ми не зможемо вам допомогти, оскільки програма з нами не узгоджувалася і про існування цілителя ми дізналися разом з вами", - розповіли близькі Заворотнюк в соціальних мережах. Однак, спростування його слів не було.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Нагадаємо, раніше близький друг Заворотнюк зізнався, як наживаються на імені "Моєї прекрасної няні": "Нічого святого...".

Також Знай.uа писав, що життєрадісна Заворотнюк вийшла до фанатів: "Так хочеться вірити...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що продюсер тяжкохворої Заворотнюк вперше перервав мовчання: "Насті стає краще".