Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість скаржилася на нескінченне цькування себе і чоловіка Гаріка з боку хейтерів, адже еротична сцена у фільмі "Текст" вийшла підозріло реалістичною, а самій Христині приписують роман з Іваном Янковським. Проте режисер картини Клим Шипенко вирішив остаточно поставити всі крапки над "і", раптово показавши, як Асмус і Янковський поводилися між зйомками. Як виявилося, парочка не зводила один з одного очей і багато жартувала.

"За численними проханнями про інсайти в наш знімальний процес, з дозволу акторів.
Цієї сцени у фільмі немає. Вона не увійшла в монтаж.
Часто на пробах хочеться побачити, чи дійсно актори схожі на люблячих один одного людей, яких їм доведеться грати. Чи є між ними хімія, енергія, внутрішня близькість. Це було для мене найголовнішим у вирішенні знімати в ролі Ніни - Христину. І для мене, їх (персонажів) відносини - про кожання. Справжнє.
Та я їх НЕ змушував грати постільну сцену на пробах.", - зізнався Шипенко. Фолловери не пройшли повз, зазначивши, що між акторами щось є.

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.