Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс пікантні відео-селфі, позуючи в різних вбраннях. Так, на першому фото артистка приміряла розкішне червоне плаття від її кращого друга, дизайнера Анзора Бічолли, доповнивши образ вечірнім макіяжем з винними губами. Друге вбрання виявилося більш повсякденним, Лобода наділа коротенький топ, міні-шорти, чорні колготи та жакет.

Варто відзначити, що Світлана обожнює демонструвати фігуру, будь це плаский живіт, розкішні груди або сідниці. Знаменитість старанно працює над ідеальним тілом, а фолловери називають її справжнім мотиватором. Також Лобода нерідко ділится улюбленими вправами і хвалиться розтяжкою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.