Володимир Борисович повідомив, що безславний розгляд благодійною системою "Русфонд" завершився. За йог ословами, без несподіваної підтримки не обійшлося.

Гучну заяву озвучив батько покійної співачки Жанни Фріске у новому випуску шоу Лєри Кудрявцевої і Оскара Кучери "Зірки зійшлися".

Володимир Борисович виступив з важливим повідомленням: багатомільйонний борг перед "Русфондом" остаточно погашений. Причому, як сказав батько покійної знаменитості, сталось це не без сторонньої допомоги з боку.

Жанна Фріске
Жанна Фріске, фото з архіву Знай.ua

"Всі борги погашені. Все закінчилося. Ми тоді опинилися в такій патовій ситуації. У нас не було грошей тоді. Один чоловік нам дуже допоміг. Він зі світу шоу-бізнесу. Борг був в районі 22 мільйонів рублів", – повідомив батько Жанни Фріске.

Жанна Фріске з батьком, фото tengrinews.kz

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Володимир Борисович з якоїсь причини не назвав благодійника, однак розповів такі подробиці: "Цей чоловік зателефонував мені і сказав, що хоче допомогти в пам'ять про Жанну. Близько двох мільйонів рублів йому все-таки довелося брати в борг, щоб повністю погасити всі борги перед благодійною організацією".

Також тато Жанни підкреслив, що ж їм з дружиною постійно дзвонять з словами підтримки, співчуття, а також заспокоєння. Заключне відноситься до ситуації з телеведучим Дмитром Шепелєвим. Як відомо, відразу ж після смерті Жанни її цивільний чоловік взяв їх нащадка Платона і вивіз за кордон. З тих часів артист не дає членам сім'ї артистки контактувати з хлопчиком.

Нагадаємо, Заворотнюк мучив не тільки рак: яке випробування пройшла "Моя прекрасна няня".

Як повідомляв Знай.uа біда Заворотнюк зачепила колишнього "Моєї прекрасної няні": з Жигуновим сталося непоправне.

Знай.uа писав, прокляття серіалу "Моя прекрасна няня": колишній Заворотнюк позбувся даху над головою.