Близький друг родини Анастасії Заворотнюк актор В’ячеслав Манучаров розповів про підлість російської преси і пропозиції щодо Заворотнюк у передачі "Ты не поверишь".

Анна Ісаєва, одна із організаторів заходів за участю Заворотнюк зізнається, що на премії "Прорив року" вона і її колеги хотіли висловити підтримку родині і самій актрисі. Однак у останній момент передумали.

"Ми цим не хизуємся, але кожен з організаторів знайомий і з Настею, звісно, і з її сім’єю. І якість речі ми не скажемо і не говоримо зараз на пресу. І навіть у ситуації, коли людина важко хвора і знаходиться на межі зараз, може бути, дуже важливим навіть не вигуки, як ми співчуваємо, в жодному разі не вияснення подробиць хвороби. Це вкрай некоректно і негарно. Спекулювати такими речами не можна", - зазначила Ісаєва.

Ісаєва, фото скрін з youtube

У передачі зазначають, що Ісаєва також була організатором заходів покійної Юлії Началової.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, що життєрадісна Заворотнюк вийшла до фанатів. Фігуристка Тетяна Навку пообіцяла передати виручку за виступ свого колективу на лікування дружини Чернишова.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 листопада в російських ЗМІ з'явилася інформація від адвоката актриси серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк - Віктора Пастернака. Він заявив, що не знав про заборгованість артистки.

Також портал Знай.ua писав, що тяжка хвороба відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк для її рідних і великої армії шанувальників стала справжньою трагедією.