Як відомо, 19 жовтня 29-річна американська актриса Дженніфер Лоуренс вийшла заміж. Плануючи розпис, вона вирішила обійтися без дівич-вечора. Однак ближче до призначеного дня Лоуренс стало здаватися, що вона даремно позбавляє себе ще одного свята.

Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні

Так, актриса вибрала найближчу вільну дату, склала список запрошених гостей і обдзвонила всіх.

"Моїх приятельок не можна попереджати в останній момент. Виявилося, усе в роз'їздах, і на вечірку зможе прийти тільки одна гостя. Дуже типово не усвідомлювати, як сильно ти чогось хочеш, рівно до того моменту, коли розумієш, що не можеш це отримати. Я розридалася", - згадує Дженніфер.

На її схлипи прибіг 34-річний жених – галерист Кук Мароні. Посе того, як вона його побачила, то згадала, що після весілля їй доведеться відправитися на зйомки в інше місто.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Я говорила Куку, що поїду в Новий Орлеан, де повно привидів. А його не буде поруч, і ніхто мене від них не врятує. Кук сказав, що не бачить зв'язку між дівочою вечіркою і привидами, але обіцяв допомогти, чим зможе. Я попросила принести мені пива", - розповіла актриса.

Алкогольний напій допоміг заспокоїться Лоуренс. Вона перенесла вечірку на інший день і набралася впевненості, що зможе розібратися з новоорлеанскими фантомами.

Нагадаємо, що популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус виставила уривок з інтерв'ю перед прем'єрою скандального фільму "Текст", де їй вдалася дуже реалістична еротична сцена.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська актриса Олена Лавренюк була на грані смерті під час зйомок україно-польського проекту "Кава з кардамоном". У мережі з'явилися знімки зі зйомок тієї самої сцени під водою.

Також портал Знай.ua писав, що відома американська актриса Дженніфер Лоуренс і не менш відомий Кук Мароні, зіграли весілля.