Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим кадром в яскраво-червоному міні-бікіні, демонструючи фігуру і нову зачіску. Так, артистка сильно схудла і навіщось почала ображати своїх шанувальниць.

"А які купальники обираєте ви? Чи багато з вас можуть дозволити собі надіти міні бікіні на своє тіло? Але багато можуть обговорювати.😂 Котики мої, тілеса свої приведіть в порядок, а потім порадьте як мені жити. І не дивуйтеся, чому чоловіки кидають багатьох...😉", - позловтішалася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Закушувати треба!" "На голові три пера в два ряди 😂😂😂", "ну так-то твоя шафа теж в міні-бікіні не вписується від слова зовсім, а те що ти дозволяєш собі" носити подібного роду речі говорить лише про твою неадекватність.", "Настя у тебе скоро анорексія почнеться!", "Кошмар,жахлива фігура,при такій красі то і чоловіка немає!!!", "Вузькі чоловічі стегна, широкі плечі, велика кисть, обвислі цицьки...".

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: цветастенький і з глибоким декольте.