Серіал студії "Квартал 95" під назвою "Слуга народу", де головну роль зіграв чинний президент України Володимир Зеленський, став одним з найуспішніших телесеріалів в Україні. Його подивилися мільйони людей по всьому світу, а вже незабаром "Слугу народу" транслюватиме центральний канал Білорусі "Білорусь 1".

Про це повідомили в прес-службі студії "Квартал 95".

У Білорусі показ серіалу стартує з 11 листопада. Білоруські глядачі зможуть побачити "Слугу народу" у вечірній прайм-тайм - о 20:00 з понеділка по п'ятницю.

Серіал "Слуга народу"

Формат серіалу або сам серіал були продані також у 20 країн. Зокрема, Франція, США, В'єтнам, Філіппіни, Греція, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Польща, Сербія, Індія, Корея, Греція, Казахстан, Литва, Естонія, Молдова, Монголія, Фінляндія купили серіал або його формат.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Серіал "Слуга народу"

Зазначимо, що серіал "Слуга народу" розповідає історію про вчителя історії Василя Голобородька, який став президентом країни. Вийшло три сезони телесеріалу - "Слуга народу", "Слуга народу. Від любові до імпічменту", "Слуга народу. Вибір" і повнометражний фільм "Слуга народу 2". Третій сезон було показано у травні 2019 року в розпал президентських виборів в Україні.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував чутки про замороження програми МВФ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Австрія виділила Україні космічну суму на відновлення Донбасу: деталі.

Також "Знай.ua" писав, що речниця Зеленського Мендель потрапила у неприємності через поїздку до Станиці Луганської: на фото помітили...