"Коли я заходила на телеканал стільці "вибухали" і тріскалися лампочки", - саме так в одному з нещодавніх інтерв'ю описала свій характер Наталія Могилевська. Усі погляди знову прикуті до екранів, адже "легенда Олексіївна", як її жартома охрестила Оля Полякова, повернулася разом із Владом Ямою на "Танці з зірками".

Наталія Могилевська, Instagram

Чутки про роман, колючі жарти та образ відьми, було чимало веселого і яскравого. Та мало хто знає, який важкий шлях довелося пройти цій жінці. Від пісні "Ла-ла-ла", котра лунала з кожного приймача на Бесарабці до прихильниці йоги і сильних рис поведінки.

"Місця щасливих людей"

Кузьма Скрябін

Свого часу Наталя Могилевська презентувала чуттєву композицію, яку присвятила своєму найкращому другові, Кузьмі Скрябіну. Трек отримав назву "Personal Jesus". Автором тексту і музики є популярний український музикант Сергій Підкаура.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Так, їхня дружба була чимось неймовірним і не тільки на проекті "Шанс", а й поза ним. Втрата близького товариша підкосила співачку не на жарт: і не дивно, адже разом вони пройшли важкі моменти життя, кризу творчого світу.

"До його ювілею я заспівала пісню. Ви почуєте її 2 вересня в ефірі. Всі ці роки я мовчала, нічого не могла сказати про нього, але зараз хочу передати свого роду лист "personal Jesus" від нього Україні. Я впевнена, у всієї планети один ангел охоронець – Ісус, а наша країна цілих два... та другий – це Кузьма", – написала зірка.

Наталія Могилевська, Instagram

Кузьма, на жаль, так і не знайшов ті "Місця щасливих людей", про які так багато співав. Але зате він став беззаперечною іконою совісті, яку цитує і молодь, і люди старшого віку.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін" загинув у ДТП

Роман з Ямою і "Танці з зірками"

Наталія Могилевська, Instagram

Тріумф Могилевської на "Танцях з зірками" справді вийшов видовищним. Зірці вдалося схуднути на солідну кількість кілограмів, аби влізти в улюблену сукню - і виглядала вона у ній справді вражаюче.

Роман з Ямою всіляко заперечує, хоча сам хореограф вже втомився від чуток і досить активно жартує на цю тему: мовляв, так, звісно був. Могилевська ж постійно посміхається коли чує знов і знов одне й те саме питання. "Легендою Олексіївною" Полякова прозвала її не дарма.

Наталія Могилевська, Instagram

Наталія Могилевська, Instagram

Був досить кумедний випадок за кулісами шоу, коли знервована Наталя знову взялася за цигарку: до цього не палила 5 років, але не витримала. От Полякова і вирішила її "зачепити", по-дружньому: чому це усі палять у відведеному місці і тільки "легенда Олексіївна" - де їй заманеться.

Індія - духовне очищення і нове життя

Наталія Могилевська, Instagram

Важко уявити, що хтось зі співаків дозволить собі таку "розкіш": на піку популярності просто зібрати валізи і втекти світ за очі, залишивши усе на світі, поставивши хрест на творчості.

Але у Могилевської не було іншого виходу. Своєму доброму знайомому, радіоведучому Славі Дьоміну вона зізналася: у такий спосіб почала нове життя і переосмислила усе. До свого духовного наставника, котрий допоміг Наталії опанувати йогу, зверталася із проблемою: їй важко, таке враження, що кожна почата справа приречена на провал.

Наталія Могилевська, Instagram

І тоді дійшло: творчість, особисте життя і роботу і успіх витрачає зовсім мало часу. Довелося забути про світ шоубізу і повернутися у той період, коли "парнишка под луной так просто пел о том, о чем не мог ты мне сказать".

Могилевська почала додавати джазові нотки у свою музику, сиділа за інструментом стільки, скільки потрібно. А після повернення з Індії сталося неймовірне. Співачку просто не впізнавали: схудла, стала гарною, немов у 20, відкрила школи для дітей і тепер мріє опанувати професію педагога. Ну і танці, звісно, нікуди не поділися.

"Зараз я танцюю краще, ніж 10 років тому", - жартувала вона.

Могилевська, як сама зазначала, своїм особистим прикладом хоче показати молодим артистам: не варто "ловити зіркову хворобу", потім це боляче вдарить по вас.

А жінкам за 40 і вище радить не думати, що у їх віці життя закінчується: хто зна, може вже завтра ви відкриєте власну школу, або розірвете паркет яскравими рухами? Тому вірити у себе - найкращий спосіб стати успішними.

Нагадаємо, Могилевська і Яма повернулися на "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Могилевська вразила подарунком від Тодоренко.

Також Знай.ua писав, що Могилевська розкрила секрет вічної молодості.