Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, позуючи в гримерці після концерту. Так, артистка скинула з себе масивний піджак, залишившись лише у відвертому блискучому комбінезоні з глибоким декольте і засвітивши груди. Також Світлана заінтригувала прихильників виходом нового альбому, який анонсує досить довгий час.

"днями буде дата замовлення нашого альбому 🎤🙆‍♀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Одягни одежу!!! Свєта!!!", "Дуже крута", "Красива 😍", "Як тримається цей боді?)) Там же має всі вискочити 🙈🔥", "Кісс ти вогонь🔥🔥🔥🔥🔥💋", "Ох яке шикарне тіло ❤️😍😍😍😍😍", "Не те що красива ....божественна жінка ...ідеал багатьох", "Шикарна🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.