Дружина ресторатора і народного депутата від "Слуги народу" Миколи Тищенка, 24-річна Алла Барановська розповіла про зміни у житті після початку політичної кар'єри чоловіка.

У коментарі Знай.uа вона зізналася, що Микола більше не приділяє часу ресторанному бізнесу, а їй самій довелося на час віддалитися із соцмереж, щоб не давати зайвих інфоприводів для ворогів та заздрісників.

Микола Тищенко з дружиною Аллою Барановською

"Довелося більш усвідомлено робити якісь вчинки, дорослішати. Я ж постійно дорослішаю поруч з чоловіком, - зазначила Барановська. - Життя чоловіка змінилося тільки в тому плані, що він взагалі не присвячує часу свому ресторанному бізнесу. Він їм не займається і не є власником. Тому повністю пов'язаний з політичними своїми обов'язками".

Алла зазначила, що деякі ресторани чоловіка тепер у її власності.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

"Це сталося ще раніше, до політичної історії, але зараз він ними не займається. А ми займаємося якимись вечірками, проектами", - поділилася дружина Миколи Тищенка.

Микола Тищенко зі старшим сином Данилом і дружиною Аллою

"Ми хочемо залишити для себе не так багато ресторанів, щоб нам було комфортно, де було обідати, снідати і вечеряти. Ми більше не розглядаємо цей бізнес як основний бізнес нашої сім'ї", - додала Барановська.

Алла повідомила, що намагалася відмовити чоловіка йти в політику, але не змогла.

"Так, йому складно, тому що у нього були свої якісь уявлення, своє бачення. Я зробила все можливе, щоб усунути його від усього цього, але він вважає, що у свої 47 він зробив максимум в бізнесі: все, що він хотів, він втілив. І його завжди хвилювали питання України, він завжди допомагав АТОшникам - ніколи це не виставляв у медійному просторі, але завжди це його хвилювало", - повідала Барановська.

Микола Тищенко та Володимир Зеленський

Нещодавні події у Верховній Раді і скандали навколо депутатів, які торкнулися і Миколи Тищенка, викликали багато обговорень. За словами дружини нардепа, вона перестала реагувати на всі новини.

"Я перестала як-небудь і кого-небудь підтримувати, тому що політика - це така історія, де потрібно все сприймати без емоцій. Якщо ти будеш жити в цьому постійному потоці інформації, то можна збожеволіти за місяць", - сказала вона.

Вона зазначила, що Миколі зараз подобається воювати, боротися і битися на політичній арені.

Микола Тищенко, засідання Верховної Ради

"Я йому не заважаю, але, якщо чесно, вже ніяк не підтримую. Тут неможливо якось підтримати. Плюс я в цьому не розбираюся. Я не можу підтримувати, коли не розумію, про що ми говоримо", - підсумувала Алла Барановська.

Нагадаємо, раніше дружина Миколи Тищенка прокоментувала чутки навколо їх сім'ї і розкрила праду про чоловіка.

Також Знай.uа повідомляв, що Микола Тищенко попався “на вудку” пранкерf Джокера, який представився генпрокурором Русланом Рябошапкою, і “злив” йому ситуацію всередині фракції “Слуга народу”.

Крім цього, Знай.uа писав, що дружина Миколи Тищенка Алла Барановська поділилася деталями "Балу квітів", що відбувся в одному з ресторанів чоловіка, а також розповіла про приїзд у Київ Анни Сєдокової.