Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, яке презентували її шанувальники. Так, артистка зізналася, що її сольному проекту NK виповнилося 2 роки, нагадавши про те, чого змогла добитися за такий короткий час.

"Сьогодні особливий день ✨ Моєму сольному проекту NK виповнилося 2 роки і я щаслива, що за цей час ми досягли таких неймовірних результатів! Це і світові чарти @billboard, MTV3, @musicchoice@shazam @htvmusica і багато інших, червона доріжка Latin Grammy та Person Of The Year, премії «Співачка року», «Хіт року», «Кліп року» і т. д. 😍 За кожною нагородою, великою або маленькою перемогою стоїть величезна праця і звичайно ж любов моїх прихильників!
Дякую моєму найкращому фан-клубу #NKfamily @_nkfan 😘 Ви - моя сила і натхнення. Я знаю, що найбільші перемоги і досягнення попереду ❤", - зворушливо підписала ролик Каменських. Фолловери не пройшли повз, вітаючи співачку.

Популярні новини зараз

Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.