Відома українська співачка Тіна Кароль, яка лагідно заспівала в дуеті з Даном Баланом на проекті "Танці з зірками", відверто зізналася про те, чи є між ними щось більше, ніж просто робота. Про це вона повідомила у "Світському житті".

Так, Кароль сказала, що поки ще рано говорити про щось більше, ніж просто співпрацю.

"Поки що рано говорити, що означає ця пісня – залицяння або просто колаборація двох талановитих людей. Він талановитий композитор, співак, артист. Подивимося, поки що чогось більшого, ніж квіти, "Голосу країни" та моїх гарбузів не було", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз

Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Показати ще

До того ж, Тіна зізналася, що від присутності Дана поруч вона починає соромитися.

"Ну, безумовно, він красень. Він височенний, на нього дивишся, так: "Ох". Відчуваєш себе маленькою, що не погано для кожної дівчини. Соромлюся я, я не знаю", - заінтригувала виконавиця.

Нагадаємо, що Тіна Кароль отримала букет троянд і маленького ведмежати від ведучого Юрія Рыхлыка, однак у відповідь "дала йому гарбуза" за старою українською традицією, на знак відмови від його забавних залицянь.

Як повідомляв портал Знай.ua, нещодавно Тіна Кароль вирушила в американську Арізони, там вона побувала в одному з найзагадковіших і найкрасивіших місць на планеті – Каньйоні Антилопи.

Також портал Знай.ua писав, що українська співачка Тіна Кароль заблукала в пустелі і влаштувала гарячу фотосесію на піску.