Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість позувала в коротенькому чорному вбранні на тлі розкішного автомобіля і гір, заінтригувавши шанувальників кліпом на пісню "Мы нарушаем", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, зйомки проходили в сонячній Сицилії, Італія, однак точну дату виходу артистка поки тримає в таємниці, зазначаючи, що це буде "зовсім скоро".

"Чекаєте? 🖤
#МыНарушаем
@alanbadoev"- лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Повинна бути гарна пісня, з шикарною жінкою🔥🔥🔥", "Дуже чекаю на ваш кліп Кароліна. Ви така красунечка як і 15 років тому ,юна і тендітна❤️", "Прям чорно - біле кіно і ви в ньому дівчина Джеймса Бонда! В очікуванні! 😎⚡", "Дуже чекаємо 😊❤️", "Обіцяє бути гаряче🔥🖤 @anilorak", "Дуже дуже сильно❤️ красуня,Кароліна😘😘🔥".

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.