Ведучий та учасник "Танців з зірками" Володимир Остапчук нещодавно приголомшив звісткою про те, що розлучається з дружиною після 12 років шлюбу.

Колишня дружина ведучого Олена Войченко вперше прокоментувала ситуацію. На сторінці в Instagram Олена зауважила, що життя деколи буває несподіваним і з нею сталися зміни, які вона не планувала, таким чином натякнувши, що вона не виступала ініціатором розлучення.

Олена Войченко

"Я щаслива, що прожила 15 років кохаючи й даруючи своє кохання. Починаючи від студентства в невеликому містечку, не маючи нічого, окрім кохання й одне одного, роботи вчителями, постановки загальних цілей, які привели до переїзду до столиці, успіху в кар'єрі, життя на дві країни, заради дітей і прагнень пізнавати світ. Я рада, що змогла роками підтримувати, допомагати, радити, бути надійним, вірним партнером і пройти цей шлях гідно, пліч-о-пліч. Ціную цей життєвий досвід, адже кожен мій день був сповнений абсолютно різними палітрами фарб", - поділилася Олена. Олена Войченко

Олена Войченко розповіла, що життя з Остапчуком було схоже на американські гірки. Жінка зазначила, що головною її цінністю на даний момент є їхні діти.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Олена Войченко та Володимир Остапчук

"Але головне, це те, ким ми стали сьогодні і чого досягли разом. Найголовніша моя цінність – мої діти. Вони моє головне щастя в житті. Кожен мій день і кожен мій крок присвячений їм", - додала Войченко. Олена Войченко

У пари є двоє дітей - донька та син, Олена розповіла, що робить все можливе, "щоб їхні очі світилися від щастя і від того, що ми робимо втрьох: школа, танці, басейни, Kids cooking club, малювання і прості, затишні вечори разом". Жінка зізналася, що діти щонеділі дивляться "Танці з зірками" за участю їхнього батька та сподіваються на його перемогу.

Нагадаємо, раніше Володимир Остапчук повідомив, що розлучається зі своєю дружиною Оленою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Остапчук в одному з ефірів танцювального шоу розповів, що змушений жити на дві країни

Також "Знай.ua" писав, що Маша Єфросиніна показала фрагмент нового інтерв'ю з Володимиром Остапчуком