Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою серією кадрів з Єгипту, куди вирушила в невеличку відпустку. Так, артистка приміряла коротеньке напівпрозоре плаття жовтого кольору, засвітивши нескінченні ноги і груди в глибокому декольте.

"Міні відпустка на червоному морі 🌊
Смачно красиво недорого 🤪", - прорекламувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Леся, вам пора відкривати свій магазин суконь:) дуже красиві 😍", "Прям сонечко☀️", "Образ клас! Набагато краще ніж у передачах, які ведете😁😁😁👍💯", "Леся, забери мене до себе .", "Ноги👍", "Шикарна💞", "Бомба 🤪😘🔥", "Ноги шикарні! Ехх мрія такі мати", "Красуня 😘😘😘".

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Також Леся виставила спільне фото з мамою Катериною, позуючи на прем'єрі власного шоу "LeМаршрутка", яким так інтригувала шанувальників все літо, відвідуючи найцікавіші куточки України. Варто відзначити, що Нікітюк дуже близька зі своєю родиною - рідні часто їздять разом на відпочинок, а сама телеведуча любить приїжджати до рідного Хмельницького, щоб побути з дорогими людьми.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.