Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс розкішні фото, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати припускають, що це Канкун, Мексика. Настя вже встигла засвітити соковиті форми в білому бікіні, прикрившись лише накидкою тілесного кольору.

"Just u and nature... u don’t need more🦎🌴🌞 (Тільки ти і природа...І більше нічого не потрібно)", - трепетно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Настуню красуня💕", "Настя світиться від щастя 😊", "Добре виглядаєш😍👍🏼😉👏🏼", "Яка ти гарна 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Яка ти гарна , сонячний зайчик❤️❤️❤️❤️❤️", "Ти, природа і коханий😍 і вже тепер точно нічого не потрібно🤣", "Красиве місце і Настя теж❤️".

Популярні новини зараз

Головне за 21 вересня: українців не пустять до Європи, Ощадбанк візьме більше грошей, а з ВЛК не треба поспішати

Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.