Десятий прямий ефір ″Танців з зірками″ буде овіяний містикою, адже темою його стане Хелловін. Цієї неділі, 27 жовтня, за кубок переможця на паркеті змагатимуться 7 пар. Боротьба стає все запеклішою, а судді — вимогливішими, адже до фіналу залишилось недовго.

Зірки вже не раз приміряли на себе яскраві амплуа, а цього разу на паркеті з’являться номери, сповнені загадкових історій, адже ефір називатиметься ″Містичний вечір на Хелловін″.

Так, найсексуальніший ведучий Даніель Салем стане перевертнем. Разом із своєю партнеркою Юлією Сахневич вони станцюють казкове танго. Хореограф Олена Шоптенко та актор Олексій Яровенко вирішили підкорити глядачів нелегким квікстепом в образах графа Дракули та його леді. Олена Кравець покаже всім, що вона також готова дивувати. Зірка ″Кварталу 95″ разом із своїм партнером покаже хіп-хоп, який буде схожий на ритуальний танець. У свою чергу, Анна Різатдінова та Олександр Прохоров опанують надскладний вид мистецтва – балет. Гімнастка вперше позмагається за звання ″Чорного лебедя″. Як оцінить таку сміливість суддя проекту Катерина Кухар, дізнаємося вже незадовго.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Ведучою балкону стане епатажна MARUV, яка танцювала з JAY. Ще зовсім недавно глядачі хотіли повернути її в проект, тому латексна діва буде зустрічати зірок на балконі й першою дізнаватиметься про оцінки суддів.

Окрім запальних номерів на глядачів традиційно чекають прямі ефіри бекстейджу, які веде Олександр Попов, а подивитись їх можна під час рекламної паузи на офіційних сторінках ″Танців з зірками″ та ″1+1″ у Facebook.

Все найцікавіше завжди залишається за кадром. Підготовку учасників перед виходом, телекухню проекту, грим зірок та стосунки між учасниками і багато чого іншого, Олександр готовий показати глядачам.

Нагадаємо, Юрій Ткач несподівано повернувся в "Танці з зірками" у новому амплуа

Як повідомляв портал Знай.ua, Михайло Кукуюк та Ліза Дружиніна зробили відверте зізнання щодо вильоту з "Танців з зірками"

Також Знай.ua писав, повернення Чапкіса в "Танці з зірками" справило справжній фурор