Відома гімнастка Анна Різтадінова в ексклюзивному інтерв’ю на шоу Слава+ від Люкс ФМ розповіла про життя з одіозним олігархом Олександром Онищенко. Анна Різатдінова зізналася, чи спілкується з колишнім чоловіком.

Чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова підкреслила, що їх стосунки з Онищенко були справжніми і відвертими. Вона пояснила, чому пара не змогла зберегти стосунки.

Анна Різатдінова

"Я буду до останнього заперечувати всі ці чутки і розмови, що я повелася на гроші. Це була однозначно любов", - зізналася Анна. Анна Різатдінова

Як відомо, Олександр Онищенко наразі не проживає в Україні. Саме через це пара вирішила, що будувати подальші стосунки немає можливості. Різатдінова ж планує рухатися далі, розвивати спорт, мотивувати підростаюче покоління, а це, з її слів, дуже складно робити з чоловіком, який не в’їзний в Україну.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Анна Різатдінова

Відома гімнастка стверджує, що Онищенко дуже гарно ставився до неї і зараз продовжує спілкуватися із їхнім сином, щоправда за допомогою Skype. Спортсменка запевнила, що розійшлася з колишнім чоловіком на хорошій ноті.

"Було взаєморозуміння. Мені здавалося, що я потрапила просто в казку. Казку не в матеріальному плані. Хоча люди, як говорили, так і будуть говорити, що він купив мене літаками, дорогими машинами. Ні, він купив мене своїм ставленням. Він мене просто носив на руках", - підкреслила спортсменка. Анна Різатдінова

Анна Різатдінова

Анна Різтадінова зізналася, що досі відчуває біль розлуки і повністю підтримує спілкування сина з батьком. У 2017-му році у пари народився син Роман, а у 2018-му Анна розповідала, що вони з Онищенком одружилися.

Нагадаємо, раніше Різатдінова розповіла про розлучення з Онищенком

Як повідомляв портал "Знай.ua", одіозний олігарх Онищенко висловив свою позицію щодо проекту держбюджету на наступний рік

Також "Знай.ua" писав, що Онищенко пробрався в Офіс Зеленського