Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з 15-річною донькою Наною, відправившись на відпочинок всією сім'єю в заповідник Маякоба, Мексика. Так, артистка позувала в літаку, розповівши, як пересла цілих 18 годин у повітрі. Варто відзначити, що Нана не любить публічність, тому фото з нею з'являються не дуже часто.

"18 годин польоту можуть бути досить цікавими, якщо : ⠀
• взяти з собою книгу, в якій залишилося дочитати 100 сторінок! І з захватом дізнатися кінець! ⠀
• хряпнути 5мг. мелатоніну і проспати 9 годин. Після нього немає в'язкої сонливості, як після снодійного...", - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери залишилися в захваті: "Нана красива не можу!!", "У Вас не реально гарна донька, вся в Маму❤️", "Як дві краплі води😍красуні🤗", "Які ви красуні😍🤗🌹", "Дорога, Марія)) Ваша донька дуже на Вас схожа, така ж красива, як і Ви))".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна з сім'єю вирішили дуже зворушливо привітати українців з Днем Державного прапора України.

Також знаменитість живе в щасливому шлюбі з чоловіком Тимуром Хромаєвим вже 15 років і нещодавно виставила спільне романтичне фото.

А ще артистка виклала відео, на якому показала перший дебют сина Олександра і... свого пупка.