Партнер онкохворої Заворотнюк з популярного серіалу "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов з головою загруз у фінансових проблемах. Днями за борги заарештували і передали банку квартиру продюсера. Проте навіть її продаж не в змозі покрити всі борги артиста. Про це повідомляє "КП".

Знімався солдатом

Так, Сергій Жигунов прославився роллю Олександра Бєлова у фільмі під назвою "Гардемарини, вперед!". Він розповідав, що не бажав зніматися в цій кінострічці. Однак Дружиніної дуже сподобався Жигунов і вона домоглася того, щоб його забрали в армію. І вона домовилася, щоб молодого артиста визначили до неї на зйомки "Гардемаринів". У Жигунова не залишилося вибору.

"Так що я знімався у Дружиніної вже солдатом", - повідомив він.

Другий раз він вже прославився завдяки ситкому "Моя прекрасна няня", де він зіграв у парі з Анастасією Заворотнюк. Вона просто запаморочила йому голову. Заради неї Жигунов розлучився зі своєю дружиною Вірою Новіковою, однак, після розставання з колегою він повернувся до Новікової.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Після розголосу важкого захворювання Заворотнюк, "КП" зв'язалася з Жигуновим.

Працівники ЗМІ запитали про те, чи допоможе він фінансово актрисі, на що Сергій різко ответвил.

"Це питання буду обговорювати не з вами", - сказав Жигунов.

Прощай, однушка!

В 2018 році банк Волгограда Нокссбанк подав в Останкінський районний суд Москви позов до артиста. У 2014 році він взяв тут кредит на зйомки фільмів, проте не повернув гроші вчасно. В результаті Жигунов винен банку 38 мільйонів рублів.

"Так, наш банк судився з Жигуновим і виграв. Було укладено мирову угоду про відстрочку до 31 січня 2019 року. Але компанія Жигунова борг так і не виплатила, тому з цього року почали роботу судові пристави", - розповіли в Нокссбанке.

"Пристави вже заарештували одну з трьох квартир Жигунова - однушку на Мосфільмовскій. У ній, до речі, зберігалися відзнаки артиста - статуетки та почесні грамоти. Квартиру оцінили в 16 млн рублів і передали банку. Однак ця сума весь борг не погасить. У Жигунова були ще три квартири і дача в Абрамцеві. Але більшу частину нерухомості він переписав на дружину. Решту ж у власності єдину квартиру закон забрати не дозволяє. До речі, Жигунову доведеться ще і виплатити виконавський збір - майже 2,7 млн рублів", - повідомило джерело.

Чужі фільми

Ще в 2013 році "гардемарин" взяв у борг у бізнес-партнера Сергія Обидина 8,44 мільйонів рублів, однак грошей в строк не повернув. В результаті набігло більше 12 мільйонів рублів, і Жигунов був змушений передати Обидину права на 9 картин.

"Це були кабальні умови для Жигунова, тому що права на картини коштують значно більше його боргу", - заявив юрист Димитрій Кузьмічов.

В 2016 році партнери Сергія з компанії "Прайм-тайм" через суд зажадали з Продюсерського центру Жигунова 125,8 мільйонів рублів, які витрачені на що вийшов в 2013 році фільм "Три мушкетери". І продюсер віддав права ще на 4 картини.

Однак це ще не все. На сайті Арбітражного суду Москви значиться боржником та відповідачем ТОВ "Січень Продакшн", засновник - Сергій Жигунов.

Інтереси кредиторів представляють адвокати компанії LENA’S International Law Boutique.

Нагадаємо, що колишній Заворотнюк зізнався у всьому після виписки з лікарні "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі оприлюднили фотографії з Європейського медичного центру на Рубльовці, де нібито проходить реабілітацію відома актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк.

Також портал Знай.ua писав, що колишній цивільний чоловік та колега онкохворий Анастасії Заворотнюк, Сергій Жигунов втратив свою московську квартиру.