В мережі опублікували перші відгуки до сіквелу "Термінатор". Всі просто в захваті від акторської гри Лінди Хемілтон і Маккензі Девіс. Цей фільм став ідеальним продовженням легендарного "Судного дня".

""Термінатор: Темні долі" — це як перезавантаження "Зоряного шляху" серії "Термінатор". Лінда Хемілтон приголомшлива, і Арнольд припікає дупи як Т-800, на цей раз з серйозним оновленням: крихкими людськими кістками. Це продовження, якого ми всі так довго чекали. Воно змінить франшизу. #TerminatorDarkFate", - пише Бен Меклер.

"Я скептично ставився до "Термінатору: Темні долі". Думав, трейлери були так собі. Але я все ж отримав трохи задоволення. Головна зміна у фільмі (в порівнянні з іншими сиквел "Термінатора") — це Лінда Хемілтон. Це завжди була ЇЇ історія і вона додає в неї все необхідне", - коментує Майк Райан.

"Є "Термінатор: Темні долі" кращим з часів T2? Так. Повернення Лінди Хемілтон має ДУЖЕ велике значення, Маккензі Девіс просто всіх рве, а Наталя Рейес — відмінний символ надії. Rev-9 Габріеля Місяця теж хороший. Фізика, VFX, бої — все на місці! Радий, що вони зробили це ще раз", - написав Перрі Немирату.

""Термінатор: Темні долі" практично "Термінатор: Пробудження Сили". Гарна, захоплююча перезавантаження, яка по суті стала поєднанням "Термінатора" і "Термінатора 2". Девіс, Рейес і Хемілтон прекрасні, екшен розбурхує і це, безумовно, найкраща версія "Термінатора 3"", - поділився Жермен Люсье.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

""Термінатор: Темні долі", мабуть, самий сміливий фільм серії з коли-небудь створених! У ньому є нестримний екшен, захоплююча історія і він легко стане кращим "Термінатором" з часів T2! Не дозволяйте політиці перешкодити вам подивитися цей фільм. Його потрібно побачити, щоб компенсувати три останніх невдалих фільму", - коментує Кріс Паркер.

""Термінатор: Темні долі" доставляє. Це фільм про Термінатора, якого фанати жадали з часів T2. Арнольд повернувся (він прекрасний), але Лінда Хемілтон і Маккензі Девіс тут поза конкуренцією. Що стосується екшен-сцен, вони вражають і є одними з кращих, які я бачив за весь рік", - написав Скотт Мензел.

Нагадаємо, що в Україні набув чинності закон "Про внесення змін до закону "Про державну підтримку кінематографії в Україні". Даний закон передбачає державну субсидію для повернення частини витрат, здійснених іноземним суб'єктом кінематографії при виробництві фільму на території України.

Як повідомляв портал Знай.иа відомий американський актор, зірка кінофільмів Marvel Пол Радд знявся в новому випуску YouTube-шоу "Hot Ones", в якому телеведучий Шон Еванс бере інтерв'ю у знаменитостей і разом з тим мучить їх досить гострою їжею.

Також портал Знай.иа писав, що у Китаї скасували вихід на екрани фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" за тиждень до прем'єри.