На цьому тижні в популярному шоу "Топ-модель по-українськи" під загрозою вильоту опинилися каратистка Ярина Самарик і школярка Ліза Безкровна.

Алла Костромічева вважає, що обидві дівчини з завданнями на цьому тижні не впоралися і не змогли задовольнити дизайнерів:

"Ярина за два місяці не навчилася ходити на підборах, на зйомці «Космозорб» на ній в прямому сенсі слова тріснули штани. А Ліза відмовилася брати участь у дефіле, тому що боїться комах. Про результати фотосесій обох дівчат я взагалі мовчу". говорить ведуча

Ярина Смарик

На "Останньому шансі" дівчатам потрібно було створити картину власним тілом на полотні і, при цьому, паралельно позувати фотографу.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Скінні в ході випробування залила половину полотна чорною фарбою, а половину - жовтою. Сама дівчина встала посередині і облилась червоною. Таким чином Ярина продемонструвала двоїстість своєї натури.

Ліза, у свою чергу, намалювала коло, а всередині - хрест. Школярка позувала в образі святої, яку розпинають її ж колеги по проекту.

Алла зазначила, що обидві учасниці добре впоралися із завданням, але лише одна з них зосередилася на створенні красивого кадру:

"Мені було дуже важливо побачити, хто зможе об'єднати модельну історію, історію проекту і провокаційний перфоманс. І це змогла зробити Ліза". Алла Костромічева

В результаті Ярина Самарик відправилася додому.

Нагадаємо, раніше учасницю "Топ-модель по-українськи" поголили.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка Топ-модель по-українськи розкрила секрети закулісся.

Також "Знай.uа" писав, що на шоу "Топ-модель по-українськи" влаштували масову чистку.