Сьогодні свій 37 день народження святкує одна з найяскравіших зірок української естради - Світлана Лобода. З нагоди святкової дати зібрали неординарні факти з її біографії.

Артистка починала свою музичну кар'єру в складі української групи "Капучино". Саме тоді Лобода вдавала із себе іноземку. Їй не дозволено було розмовляти російською.

Світлана Лобода

"Я не розмовляла російською, тому що я була нібито західна виконавиця. Тому мені потрібно було слідувати інструкції, яку Миша (колишній продюсер Світлани Михайло Ясинський. - прим. ред.), авантюрист, мені прописав!", - згадує Лобода. Світлана Лобода

В якийсь момент Лобода зрозуміла, що група "Капучино" не її стиль. Та оскільки у співачки був підписаний контракт і вона не могла просто так піти із групи, Світлана вирішила виступати в нічних клубах, використовуючи вигадане амплуа британської співачки Алісії Горн. Таким подвійним життям знаменитість жила поки не потрапила у групу "ВІА Гра".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Світлана Лобода у складі ВІА Гра

Мало хто знає, але Світлана Лобода зняла один з найдорожчих кліпів в історії. Як сольна виконавиця Лобода записала трек в парі зі своїм давнім шанувальником Максом Барських. Відео на композицію "Серце б'ється" зняв відомий кліпмейкер Алан Бадоєв. Спеціально для зйомок кліпу співачка навчилася екстремального водіння на мотоциклі і техніці айкідо.

Світлана Лобода і Макс Барських

Пізніше стало відомо, що на той час, коли Барських ще не був таким відомим, порізав вени через нерозділене кохання до Лободи просто на сцені. Макса врятували, а на холоднокровну Лободу цей вчинок враження не справив.

Що цікаво, Світлана Лобода стверджує, що ніколи не вдавалася до пластики. Артистка запевняє, що вся її краса дарована їй природою. Шанувальники до такої заяви співачки ставляться досить скептично.

Світлана Лобода

"Я не робила нічого. Я зараз почала займатися масажем обличчя. До мене прийшла масажист, це зараз дуже модно, і дійсно процедура дуже робоча. Боляче дико. Вона каже: "Боже, у вас справжні вилиці, а я-то думала!". Тобто всі думають, що у мене зроблені вилиці і овал обличчя. Я не торкалася взагалі ні до чого", - зізналася Лобода. Світлана Лобода

Ні для кого не секрет, що батьком старшої доньки Лободи - Євангеліни - є її колишній цивільний чоловік Андрій Цар. А от щодо батьківства молодшої завжди було багато здогадок і пліток. Найвірогіднішим варіантом вважають Тілля Ліндеманна, соліст скандально відомої німецької групи Rammstein.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн

До таких думок схиляють провокаційні фото співачки з Ліндеманном і навіть те, що доньку Світлана назвала співзвучним іменем – Тільда. Чуток досі не прокоментував жоден із них. Однак в одному зі своїх інтерв’ю українська співачка зізналася:

"Він офігенний, це чоловік, під якого я змогла прогнутися і з яким відчуваю себе маленькою кішечкою" Світлана Лобода

Світлана Лобода та Алла Пугачова

Відзначилася Лобода влітку на "Новій хвилі", де виконала знамениту пісню Алли Борисівни - "Живи спокійно, країна". Судячи з реакції Примадонни та відео з акаунту Світлани, Пугачова кавером залишилася задоволена і вважає співачку своєю наступницею.

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода відсвяткувала 37-річчя

Як повідомляв портал "Знай.ua", Світлана Лобода поділилася новими фото, показавши кардинальну зміну іміджу

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Лобода поділилася архівним фото батьків