Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на сцені перед черговим концертом свого шоу-туру "Діва", виступивши в Люберцях. Так, артистка приміряла масивну тостовку з капюшоном, завужені спортивні штани й чорні кросівки, доповнивши образ макіяжем з виразними стрілками.

"✌️Сьогодні ! #шоудива#люберці", - лаконічно підписала Лорак. Варто відзначити, що багатьом фоловерам не подобається новий стиль Кароліни і вони просять знову повернути облягаючі плаття з туфлями на підборах: "П'яти підняв, район втратив! Кароліна, що Єгор Гліб не навчив Вас?😂 Поверніть жіночну Кароліну!!!", "Відірвати руки фотографу , який так фотошопить фото", "Кароліна, Ви як лялечка! Ну більше 17 реально не даси! ❤️❤️❤️", "Коли вже одягнете сукню !😱😱", "Блін обличчя набрякле а руки на всі 40 років. Зупиніться. Ви красива. А який голос 🤩.", "Ані,як Ви почали зустрічатися з МЧ тусовки Тіматі,так образи стали похмурішими і блекстарівськими цей стиль:толстовки,джинси,кросачі ,кепки...навіщо вам Це??".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.