Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 18 жовтня знаменитості виповнилось 37 років. Так, артистка виставила трепетне архівне фото своїх батьків, які одружилися 28 років тому 17 жовтня. Варто зазначити, що у Світлани дуже дружня родина: її мама Наталія, тато Сергій, а також сестра Ксенія з новоспеченим чоловіком живуть у Києві.

"38 років тому мої батьки стали чоловіком і дружиною .
і сьогодні вони як і раніше один за одного горою ❤️", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Яка мила пара 🎉", "Мама красива 😍", "👍🏼Дуже шкода, що зараз це велика рідкість.", "♥️❤️Молодці 👏👏👏👏", "На маму схожа 😊", "Приклад істинної любові..🙏🏻 Вічного щастя їм❤️", "Хороші батьки, треба брати приклад з них....👏", "Ваша донька копія бабусі😍👍", "Схожі 😍".

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.