Зірка популярного російського реаліті-шоу "Дом-2" Анастасія Коткова розповіла про те, що у кількох інших учасників проекту є венеричні захворювання.

Про це вона заявила під час трансляції у соціальній мережі Instagram. Відеозапис зізнання Котковой опублікував Instagram-аккаунт "Новини шоубізнесу".

"Я дуже добре з [Олексієм] Кудряшовым спілкуюся, і він лікується від венеричного захворювання", - заявила Коткова, пояснюючи, чому у неї не може бути сексу з цим учасником шоу.

Коткова додала, що Кудряшова заразила ще одна зірка проекту, Анастасія Іванова. "Вона ще й зі Славіком лікувалася", — сказала дівчина, маючи на увазі учасника шоу В'ячеслава Потьомкіна, у якого був роман з Іванової.

Анастасія Коткова, також відома під псевдонімом Еріка Рей, народилася 7 червня 2000 року в Мінську. Вона переїхала до Москви й почала займатися журналістикою. Дівчина прийшла в "Дом-2" у червні 2019-го.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що соліст "Антитіла" Тарас Тополя видав "секрет вічного вогню" у стосунках: дружині подобається.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що розпалена Віра Брежнєва повеселилася з загадковим красенем у новій фотосесії: "Надихаюся".