У Відомого російського актора, режисер та головного героя серіалу "Моя прекрасна няня" Сергія Жигунов забрали квартиру. А сталося це через борги, які сягнули у понад десятки мільйонів рублів.

Як відзначається, ще у 2014 році актор взяв кредит на дуже велику суму в одному із банків. Зробив він це для нового проекту - зйомок фільму. Однак, в установлений строк суму він так і не повернув. На таке і фінансова установа в 2018 році звернулося до суду.

За інформацією видання, що посилається на юридичний відділ банку-позивача, разом з пенею сума боргу зірки склала 38 мільйонів рублів. У підсумку, банк відсудив у Жигунова квартиру на Мосфільмовскій вулиці в сорок "квадратів", оцінена в шістнадцять мільйонів рублів.

При цьому наголошується, що іншу квартиру зірки, незважаючи на те, що він залишився винен, забрати в рахунок погашення не можна, оскільки вона має категорію єдиного житла. Тоді як решта майно Жигунова завбачливо записано на дружину.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Наразі ж сам актор коментувати ситуацію відмовився, настійно запропонувавши більше його з даної проблематики не турбувати.

Нагадаємо, рак у Заворотнюк — не вирок: як перемогли онкологію Соколова, Вайкуле, Джигурда і Буйнов.

Як повідомляв Знай.uа зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" потрапив під скальпель через їжака: "Все одно вважаю, що вони смачні".

Знай.uа писав, відомий маг пролив світло на таємницю Заворотнюк: "Посміхається у світі...".