Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим образом, примірявши коротеньку сіру спідницю і довгий блейзер з водолазкою молочного кольору, доповнивши вбрання яскравими кросівками та колготами з анімалістичним принтом жирафа. Так, артистка засвітила стрункі ноги, проте багатьом шанувальникам не сподобалася її реклама системи нагріву тютюну.

"Рєбятки, ну шо ви там спите ще? А Леся Іванівна вже давно прокинулася, зачіску зробила, приготувала сніданок, гречку перебрала😂
Всі помітили що у мене на столі? Я не про пиріг🙈 а про яскравий пристрій для нагрівання тютюну", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "ооо, відмінна пропаганда невідомої хріні для куріння 🤦‍♀️дійсно, гроші не пахнуть 🤬", "Кюріть усі на здоров'я" ( " , "Лесічка, зніми ці "туфлі".", "Чого не очікувала від Лесі, то це тютюнової реклами ...(((( У вас 3млн.підписників, серед яких діти...", "Зовсім клепки в голові немає,пропагувати молоді сигарети", "Леся,це на тебе так колір волосся впливає чи ти така і є?".

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.