Зірка серіалу “Кріпосна” на СТБ і серіалів на “1+1”, актриса театру і кіно Ксенія Мішина у восьмому ефірі “Танців з зірками” станцювала під суперхіт Вєрки Сердючки “Все будет хорошо”. Ксюша в парі з Женею Котом виконали один з найбільш динамічних і складних танців - джайв, який судді оцінили в 35 балів. Їхня пара впевнено наближається до суперфіналу шоу.

Як зізналася Ксенія в коментарі Знай.uа, з кожним випуском стає все важче, але випробування тільки зміцнюють віру в перемогу.

Ксенія Мішина

“Я хочу дійти до тієї заповітної мети, яку я собі поставила. Це перманентна штука! Так, змінюються думки і переживання з'являються, але мета залишається, бо сенс перебування на проекті втрачає своє значення”, - поділилася Ксенія Мішина.

Артистка також прокоментувала свій ефектний танець в сьомому ефірі “Танців з зірками”. Це був випуск зміни партнерів, і Ксюша вийшла на паркет з Єлизаветою Дружиніною. Їхнє аргентинське танго нікого не залишило байдужим. Мішина постала в образі сильної та владної жінки.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Ксенія Мішина та Єлизавета Дружиніна – Аргентинське танго

Багато хто помітив, що цей образ дуже схожий на її героїню в “Кріпосної”, Лідію Шефер. Однак, як зазначила актриса, в житті вона зовсім не схожа на жорстоку поміщицю.

“Це мої ролі. Все, що мене з ними пов'язує, - це моя робота. Так, я намагаюся прожити, намагаюся сформувати життя цього персонажа, але не більше. Дуже часто мене запитують, як вдалося, вас дійсно щось пов'язує, ви така ж? Ні, це акторська майстерність, це моя професія. Найчастіше було вкрай складно грати на майданчику, коли виникали такі моменти, що ти не можеш… Настільки Лідія Шефер жорстока і суперечить мені. До сліз навіть!” - розкрила секрети Мішина.

Ксенія Мишина в образі Лідії Шефер

Ксюша додала, що танцювати з іншою жінкою (Єлизаветою Дружиніною) їй було складніше, ніж з Женею Котом.

“Ліза неймовірно талановита танцівниця, але така ж дівчинка, ніжна і тендітна, як я, - поділилася зірка. - В нашому танці не можна було помилятися, тому що нам, дівчаткам, було б складно це приховати”.

Ксенія і Ліза

Ксенія Мішина зізналася, що дуже хотіла б, щоб її син займався бальними танцями. Він приходив до неї на репетиції і залишився під враженням.

“Йому, авжеш, все дуже сподобалося. Однозначно з'явилося бажання, але поки у нас якась “кома” у цій справі”, - пояснила актриса.

Ксенія Мішина і Женя Кот – Джайв

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що хореограф Григорій Чапкіс назвав тандем Ксенії Мішиної та Жені Кота “парою від бога”.

А інша учасниця “Танців з зірками” - Анна Різатдінова - відверто розповіла Знай.uа про ревнощі партнера після того, як їй довелося танцювати з Дмитром Жуком.

Крім цього, знаменита українська гімнастка Анна Різатдінова поділилася Знай.uа подробицями про новий етапі в житті після розставання з нардепом-втікачем Онищенком.