Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила трепетне відео, на якому її мама Ганна Яківна і тато Микола Семенович трепетно обіймали один одного і цілувалися. Так, артистка поділилася з шанувальниками великим горем - 15 жовтня її батько пішов з життя. Варто відзначити, що вони з Іриною були дуже близькі, їх сім'я була міцною і дружньою.

"Народитися і піти в один день. Я буду сумувати, тату", - лаконічно підписала Білик. Фолловери не пройшли повз і почали підтримувати Ірину, не стали винятком навіть зіркові друзі:співчуття висловили Філіп Кіркоров, Аліна Гросу, Віталій Козловський та інші.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.