Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка зараз проходить курс складного лікування від онкологічного захворювання, переведена медиками до іншого лікувального закладу, що знаходиться на Рубльовці, в селі Жукова.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Анастасія Заворотнюк

Відомо, що дана клініка спеціалізується на відновленні пацієнтів після завершення основного курсу лікування, так і допомагає реабілітувати хворих між курсами хіміотерапії.

У свою чергу, родичі і близькі Заворотнюк перервали мовчання і повідомили, що акторка дійсно сильно хвора, але ні до апаратів її не підключали, у кому вона не впадала і атрофії м'язів у неї діагностовано не було.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Палата Анастасії Заворотнюк

Палата Анастасії Заворотнюк

Палата Анастасії Заворотнюк

Центр обладнаний спеціальними медичними ліжками, обладнанням і технікою і спеціалізується на відновленні пацієнтів після інсультів, інфарктів, черепно-мозкових і спінальних травм, неврологічних захворювань, кардіохірургічних, нейрохірургічних, ортопедичних операцій, ампутації кінцівок, після перенесених онкологічних захворювань.

Нагадаємо, онкохвора Заворотнюк довгий час приховувала страшне: все видав шрам.

Як повідомляв Знай.uа онкохвора Заворотнюк отримала "лист з минулого", сльози відчаю і подяки.

Знай.uа писав, атрофія м'язів, параліч і втрата пам'яті у Заворотнюк: друг "Моєї прекрасної няні" поставив крапку в десятках діагнозів.