Популярна латвійська співачка Лайма Вайкуле вирішила зайнятися вивченням української мови для того, щоб під час гастролей спілкуватися з фанатами.

Так, знаменитість в листопаді 2019 року вирішила відправитися у великий всеукраїнський тур. Нову програму співачки можуть побачити 7 міст. У Києві артистка виступить 30 листопада у Палаці "Україна".

"Концерти будуть складатися з шлягерів і нових пісень. Люди все одно люблять те, що знають. Як би я не крутилася, ні крутилася і не бажала вставити щось нове - старе не можна виключити. Будуть дуети. Разом зі мною в Україну приїде співак з Риги - Яніс Стібеліс. Краще нього пісню Раймонда Паулса "Любов настала" ніхто не заспіває. Але несподівані зіркові гості теж готуються до цього концерту", - повідомляє артистка.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Також знаменитість пообіцяла своїм шанувальникам, що заспіваємо пісню українською мовою.

"Я вже почала її розуміти. Не на 100%, але на 80 - точно. Страшно співати іншою мовою. Це повага і відповідальність. Але я буду старатися!", - заявила співачка.

Слід зазначити, що кожен рік Вайкуле підносить публіці щось таке, що дозволяє їй залишатися такою ж актуальною, сучасною і модною.

"Для мене Лайма одна з найкрасивіших жінок моєї всесвіту", - заявила одна з глядачів.

Однак, артистка не любить яскравих епітетів на свою адресу. Вона стверджує, що підвищена увага до неї поза сценою - великий стрес.

Нагадаємо, що культова російська співачка Алла Пугачова зі своєю колегою Лаймою Вайкуле засвітилися на дивному відео чоловіка примадонни Максима Галкіна, який той опублікував у своєму Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Пугачова і Лайма Вайкуле запалили в Юрмалі, але багатьом це не сподобалося.

Також портал Знай.ua писав, що Максим Галкін порадував публіку новим відео з дружиною та її зоряної подружкою Лаймою Вайкуле.