Відома актриса та телеведуча Лілія Ребрик зіграла одну з головних жіночих ролей у серіалі “Великі Вуйки” на каналі “1+1”. Прем’єра комедії, що є спін-офом легендарного “Останнього москаля”, відбудеться вже 14 жовтня о 21:45.

На допрем’єрному показі серіалу Ребрик зізналася Знай.ua, що роль Ірки-продавчині стала для неї викликом та акторським випробуванням, бо раніше вона здебільшого грала драматичні ролі у театрі, а в кіно - стерв.

Лілія Ребрик

“А тут раптом комедійна роль, характерна! Добре, що мого персонажа не вбили, не загубили, нікуди не відправили, а я перейшла у “Великі Вуйки”. Такого плана це перша моя робота. Я кайфую від того, що шукаємо якісь нові фарби, що щось ми знаходимо. Мені здається, що гарний тандем у нас з Наталкою Корецькою вийшов. Нас в цьому сезоні розділили: хлопці окремо, дівчата окремо. Навіть зізнаюсь, коли читала сценарій, то тільки дівчачу лінію, і розуміла, що ми ніяк не перетинаємося, а потім мене настільки втягнуло все це, що мені захотілося вже повністю прочитати”, - поділилася Ребрик.

Лілія запевняє, що її героїня у нових серіях стане ще кращою, бо жінки, як добре вино, з роками тільки гарнішають.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показати ще

На зйомках Великих Вуйок

У спін-офі “Останнього москаля” головним героям-гуцулам доведеться поїхати до Києва, аби вирішити там важливе питання про будівництво дороги до села “Великі Вуйки”. Тож, чотири “кадри”, яких грають Володимир Горянський, Юрій Горбунов, Назар Задніпровський та Володимир Ніколаєнко, приїдуть у столицю з Карпат, аби йти й напряму розмовляти з чиновниками. Але вони не встигнуть зійти з поїзда, як потраплять у одну з мільйона халеп на їхньому шляху. У цей самий час дружина Боді (Наталка Корецька) та Ірка-продавчиня (Лілія Ребрик), які таємно вирушили у подорож за чоловіками, теж зіткнуться з несподіваними проблемами у столиці. На всіх героїв чекають багато сюрпризів та пригод у Києві, а на телеглядачів - багато кумедних моментів!

Всього відзнято 16 серій, але керівництво “1+1” вже повідомило про бажання знімати другий сезон “Великих Вуйок”.

Лілія Ребрик зізналася, що на зйомках серіалу панувала особлива атмосфера.

“Наша команда, мені здається, просто надзвичайна! Те, що буде в телевізорі мати легкий та невимушений вигляд - за цим стоїть величезна робота багатьох людей, величезної команди. Вона працювала на одну справу. Ми всі мали одну мету. Найголовніше, що атмосфера панувала дружня, іронічна, комедійна. Такий продюсер у нас прекрасний, з таким почуттям гумору, тому інакше просто бути не може. Як назвеш корабель, так він і попливе. Я думаю, що у “Великих Вуйок” - велике майбутнє”, - запевняє Ребрик.

Юрій Горбунов та режисери Великих Вуйок

Юрій Горбунов не тільки зіграв роль Івана у серіалі, але й виступив креативним продюсером. Саме він запросив у “Великі Вуйки” молодих режисерів Дмитра Шмурака та Дмитра Маніфеста, які до цього знімали кліпи українським зіркам. Те, що у серіалі зіграла співачка Надія Мейхер - це теж заслуга Юрія Горбунова.

Надія Мейхер та Юрій Горбунов

“Мене в ролі однієї з нових героїнь серіалу “Великі Вуйки” побачив Юрій Горбунов, - зізналася раніше у інтерв’ю Знай.ua Мейхер. - Мені запропонували приїхати на перші проби і коротко розповіли про мого персонажа. Тоді найбільше мене зацікавило те, що це була саме комедійна роль. Смішити людей мені подобалося ще з дитинства, і часто на шкільних святах я з однокласниками придумували кумедні сценки. На пробах ми з Юрою Горбуновим і режисерами Мітєю Шмураком і Дімою Маніфестом обговорили мого персонажа. З Юрою ми давно знайомі, одного разу навіть працювали співведучими на заході, тому притирань і дискомфорту навіть у пробному кадрі не було. Мені здається, ми миттєво відчули наших персонажів відносно один одного. Через кілька днів Юра прислав смс про те, що мене затвердили на роль”.

Мейхер теж була присутня на допрем’єрному показі серіалу. Зірці довелося відверто розповідати Катерині Осадчій про її поцілунки з Юрою Горбуновим, чоловіком телеведучої. А йому у свою чергу теж довелося виправдовуватися за “серіальний роман” з красунею.

Оскільки герої “Великих Вуйок” вперше побачать Київ, де зовсім інше життя, ніж у далекому карпатському селі, ми спитали Лілію Ребрик, а коли вона вперше потрапила до столиці з Чернівців.

Женя Кот та Лілія Ребрик на допрем'єрному показі серіалу

“Мені було 9 років, я була в третьому класі, - пригадує зірка. - Я приїхала на змагання з художньої гімнастики. Вперше я приїхала без батьків, лише з тренером та командою. Я дуже добре пам’ятаю, як вийшла на вокзалі та побачила цей масштаб. Мені здалося все величезним. Більше того, ми жили в готелі на 15 поверсі. Для мене це було якимось вау-відчуттям, тому що у нас більше 9-ти поверхів у Чернівцях не було, здебільшого - п’ятиповерхівки”.

Ребрик зізналася, що жити тоді на 15-му поверсі було для неї найбільшим враженням та висота стала захопленням на все життя.

Катерина Кухар, Надія Мейхер, Юрій Горбунов та Лілія Ребрик зіграли у Великих Вуйках

“Мені завжди подобалося літати. Я досі люблю високі поверхи, зараз живу на 22-му. Якісь такі інші почуття. І власне тоді, я дуже добре пам’ятаю, сказала, що хочу жити в Києві. Я закохалася тоді! Два моїх улюблених міста - це Київ та Чернівці. Київ мені підходить під мій темпоритм, мені подобається, що всі поспішають, і всі виживають в таких умовах. А Чернівці - це моє рідне місто. Це два різні поняття. У Києві я живу і працюю. Я ні на що їх не проміняю. В Чернівці я приїжджаю відпочивати, дихати просто, не думаючи ні про що”, - розповіла актриса та телеведуча.

Додамо, що на допрем’єрному показі всі присутні дружньо привітали Володимира Ніколаєнка з ювілеєм - актору виповнилося 50 років!

Юрій Горбунов, Катерина Осадча, Володимир Ніколаєнко та Назар Задніпровський

Взагалі в цей день “1+1” влаштував справжнє свято для всіх гостей, які пригощалися гуцульськими смаколиками, куштували чорні вареники з судаком, сало в шоколаді та авторські наливки з зображенням героїв “Великих Вуйок” від ресторана “Канапа”.

Нагадаємо, раніше Надія Мейхер розповіла Знай.uа, як стала касиром в "Укрзалізниці" і закохалася в героя Юрія Горбунова.

Крім цього, Мейхер зізналася Катерині Осадчій про те, як цілувалася з її чоловіком на зйомках “Великих Вуйок”.

А зірка комедії “Скажене Весілля” Назар Задніпровський розповів Знай.uа, як Юрій Горбунов ставить на місце артистів-вискочок.