Онкохвора Анастасія Заворотнюк, яка вже кілька тижнів перебуває в критичному стані, потрапила до реабілітаційного центру, куди її перевели з приватної клініки, оскільки всі зусилля лікарів були марними.

Про це повідомляє Telegram-канал Mash. Зазначається, що Анастасія Заворотнюк провела в Європейському медичному центрі близько місяця. І за весь цей період лікарі так і не змогли поліпшити стан здоров'я артистки.

"Актриса провела в Європейському медичному центрі близько місяця. Однак незважаючи на всі зусилля лікарів, позитивної динаміки домогтися не вдалося. Загальним консиліумом було прийнято рішення про її виписку", - сказано в повідомленні.

Як відзначають лікарі, стан Анастасії Заворотнюк став критичним і у артистки атрофувалися м'язи.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"Зараз у Заворотнюк практично атрофовані м'язи. Стан сопору, про який ми повідомляли раніше, став критичним. Співробітники реабілітаційного центру продовжують займатися з Анастасією (в залі ерготерапії та інших) і роблять все можливе, щоб вона не впала в глибоку кому", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що сопор - це стан майже повного пригнічення організму, при якому зберігаються базові рефлекси, але людина вже майже ні на що не реагує і практично весь час перебуває в глибокому сні. Сопор розвивається внаслідок ураження головного мозку і може призвести до коми.

Нагадаємо, лікарі московської клініки розповіли, в якому стані знаходиться Анастасія Заворотнюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, дочка онкохворої Заворотнюк звернулася з заявою до журналістів

Також Знай.ua писав, на сторінці онкохворої Заворотнюк несподівано з'явилися архівні фото з її весілля.