14 жовтня, в День захисника України, о 22:45 на "1+1" відбудеться телепрем'єра фільму "Іловайськ 2014", який описує реальні трагічні події бою добровольчого батальйону Національної Гвардії "Донбас" за Іловайськ у серпні 2014 року.

Героями стали близько 50 добровольців батальйону "Донбас", які змогли вижити після "зеленого коридору", який насправді став пасткою російських військових. Професійні актори виконали ролі українських воїнів, які в 2014 році загинули у бою за Іловайськ.

Головні ролі у фільмі також виконали Анастасія Ренард, Руслан Сокольник, Сергій Дзялик, Олег Драч, Олександр Мавриц і Євген Ламах.

Фільм "Іловайськ 2014" в кінотеатрах України був представлений в серпні 2019 року і викликав гучний суспільний резонанс.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

"І історичні факти, і любов, і війна. Все є ‒ дивишся з задоволенням. Вперше в житті побачив, як всі присутні в залі досиділи до кінця титрів. Вражає. Очі у всіх червоні від сліз, на задньому ряду голосно ридає якийсь молодий хлопець. Всі виходять із залу мовчки. По очах бачу ‒ задумалися; вважаю, що такі фільми повинні цілодобово йти на усіх українських телеканалах. Кожен повинен відчути фронт у своєму серці. Кожен; кінокартина чітко розставляє акценти: хто свій, а хто чужий. Тільки заради цього такі фільми варто показувати...", - писали глядачі після перегляду.

Прем'єра фільму "Іловайськ 2014" на телеканалі "1+1" відбудеться 14 жовтня о 22:45.

Нагадаємо, нова прокуратура взялася за накази Порошенко часів "Іловайська".

Як повідомляв Знай. ua, ВСУ біля Донецького аеропорту і вогонь в зоні розведення сил.

Також Знай. ua писав, що військова прокуратура вилучить документи з офісу Зеленського.