Стан здоров'я "Моєї прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк, якій діагностували рак головного мозку, прокоментувала лікар.

Анастасія Заворотнюк в даний момент знаходиться на лікуванні в московській клініці. Журналісти неодноразово намагалися отримати інформацію про те, як почуває себе актриса. Їм вдалося з'ясувати, що відбувається з "Моєю прекрасною нянею" у лікаря-онколога Лариси Туркіної.

Туркіна повідомила, що стан актриси важкий: "Стан важкий. Тут зазвичай підключаються нейрохірурги і дивляться, вирішують, що робити далі". Лікар зазначила, що навіть перебуваючи в комі, Заворотнюк необхідна підтримка її родини - вона все може відчувати і чути.

Російська блогер Лєна Міро також висловлювалася на своїй сторінці про те, що вона не розуміє, чому сім'я Заворотнюк лає ЗМІ за неправдиву інформацію. За словами Міро, проблему запросто можна було б вирішити, якщо родина хоча б раз виступила з публічною заявою і пояснила, що відбувається з актрисою. Тоді журналісти перестали б поширювати надуману або перекручену інформацію.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Міро також зазначила, що їй здається, що сім'я Заворотнюк приховує факти заради того, щоб кількість журналістів біля клініки тільки зростала.

Лєна Міро написала: "Мовчання ж родичів просто дає привід для чуток і, як наслідок, все це обговорюється в Інтернеті. І вибачте мене, але я впевнена, що цей принцип всі розуміють. І раз розуміють, але не роблять цього, то значить хочуть саме того, що і відбувається – більше спекуляцій на тему стану Анастасії. А раз вони цього хочуть, то це – чи піар, або бажання зібрати грошей, або ще щось подібне".

Нагадаємо, раніше дочка онкохворої Заворотнюк звернулася з заявою до журналістів: "Нам не цікаво".

Також Знай.uа писав, що на сторінці онкохворої Заворотнюк несподівано почали з'являтися фото: неможливо стримати сльози.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Заворотнюк озброїлася на журналістів, і вперше з моменту хвороби звернулася до людей: "Все це брехня".