Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася забавною фотосесією з зірковими друзями, позуючи на дитячому велосипеді. Так, артистка показала ще й кілька яскравих кадрів з репетиції концерту в НСК "Олімпійський", де 2 червня виконала хіт "Глубоко".

"Memories😂 ( гортайте альбомчик)", - лаконічно підписала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Обожнюю коли ти в капцях 😅", "Ну і че? Надя просто вчиться кататися!... 👍👍👍❤️😘😘.. Надійка Молодець!", "здається, моє серденько луснуло від мілоти 😻💜", "VISLOVO було самим крутим!", "Хах - супер)) Дивлюся на Надю на велосипеді - шикарна відповідь Біллі Эйліш))", "Ти така щаслива там, навіть у мене посмішка з'явилася)) ❤️😍", "Які круті 😍😍😍", "Така щаслива 😍❤️".

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.