Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила несподіваний кадр, показавши, як кардинально змінила стиль. Так, артистка позувала з короткою зачіскою замість звичного каре і зізналася, чому зважилася на такий сміливий крок.

"Чому я змінила зачіску?
Як не дико це звучить: ТОМУ, ЩО Я ПРОСТО ТАК ЗАХОТІЛА 🤪🙈☝🏻
Я звикла не мріяти і пестити ідеї та думки по 10 років, а брати і робити ✅
А там вже красиво, негарно...Боже, яка різниця?! Ми, що народилися і живемо життя, щоб було все красиво ???! 🙈😂 #житьжизнь це бути щасливим і реалізовуватися і виконувати задумане і постраждати якщо треба, винести нове ...от клянусь вам, якщо б я за життя думала: «а шо люди скажуть», а раптом не вийде, а раптом пошкодую, не потрібно робити те, що хочеш ( це ж взагалі відхилення від норми 🙈) , а потрібно боятися...то я була б точно менш щасливою і не уявляю де і як) бажаю всім жити в кайф своє життя, а не тільки спостерігати за чужим✅", - поділилася емоціями Луценко. Одні почали захоплюватися новим образом Аніти, іншим же зачіска зовсім не сподобалася.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.