Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже давно живе і працює в Російській Федерації, у своєму блозі опублікувала відео зі свого виступу. На сцену зірка вийшла в оригінальній сукні та на високих підборах.

Так, днями Ані Лорак дала концерт в підмосковних Митищах. В особистому блозі співачка поділилася відеозаписом зі свого виступу. Про це стало відомо завдяки публікації артистки в Instagram.

"Спасибі за кохання.. твоє...", - підписала відеоролик артистка.

Не дуже зрозуміло, до кого вона звертається, до своїх фанатів або до бойфренду. На опублікованому відео Кароліна відображена під час виконання свого хіта "Втримай моє серце".

Одягнена артистка в червоне міні оригінального крою. Вбрання з довгими шлейфами на рукавах допомагало зірці приховати свою фігуру. Та й зйомка велася так, що підписникам не вдалося розглянути талію співачки.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Для виступу в Митищах Кароліна обрала туфлі на дуже високих підборах. Коли зірка підходила близько до краю сцени, щоб бути ближче до своїх фанатів, здавалося, що вона ось-ось впаде в зал для глядачів. Зазначимо, що високі підбори не рекомендується носити вагітним, однак багато зірок ігнорують цю заборону аж до останніх тижнів вагітності.

Нагадаємо, Ані Лорак натрапила на шквал критики через недолуге фото з коханим, стали задом.

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак в екстра-міні зробила гучне зізнання про новий альбом: "Історія життя".

Знай.uа писав, "Місіс Бос": Кароль засвітила груди в піджаку на голе тіло.