В Україні увага тисяч людей прикута до екранів, адже зараз триває показ шоу "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі. Цього тижня на межі вильоту з проекту опинилися Катя Куліченко на прізвисько Тьотя Мотя і Настя Леухіна, яку називають ХТЗ.

Цікаво, що саме ці дівчата створюють найбільше скандалів на шоу. Під час розбору роботи дівчат експерти вперше звернули увагу не так на результат, як на поведінку учасниць.

"Ми не вперше торкаємося теми поведінки на відборах. Говоримо про пошуки музи, про натхнення, а замість цього отримуємо сварки на бекстейджі та в будинку. Що взагалі відбувається? Дівчата нас взагалі чують?" - заявив експерт Сергій Нікітюк.

Судді намагалися зрозуміти, що ж відбувається й провели окрему розмову з кожною учасницею. Зрештою з'ясувалося, що булінгом на "Топ-моделі по-українськи" займаються Катя Куліченко (Тьотя Мотя) і Настя Леухіна (ХТЗ).

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Чесно кажучи, я б вигнала обох, щоб надалі дівчата навіть не думали, що можуть силою вирішувати проблеми. Але правила є правила, і ми все-таки вирішили провести дівчатам "Останній шанс,- заявила українська супермодель Костромічова.

Зрештою проект залишила Настя Леухіна. Експерти аргументували своє рішення тим, що ця учасниця не показала справжньої зацікавленості у конкурсі.

Нагадаємо, нічого не знаю, "обіймашки" в студію: маленький син ведучої перервав ефір ніжностями, весь світ у захваті.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, гаряча Надя Мейхер невинно засвітила груди, але фанати відзначили не це: "Скільки ніжності".