Анджеліна Джолі і Бред Пітт публічно заявили про те, що збираються розлучитися, ще в 2016 році, але їх шлюборозлучний процес затягнувся на довгі три роки.

Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Портал The Blast повідомляє, що голлівудські актори не можуть домовитися, як їм поділити між собою багатомільйонні статки. Пітт і Джолі попросили у суді відстрочку, щоб вирішити фінансові питання.

Спочатку, як передають іноземні ЗМІ, Бред Пітті звернувся до суду з проханням, щоб питанням почав займатися приватний суддя. Суд округу Лос-Анджелес дозволяє подібну процедуру, якщо Пітт і Джолі самі оплатять послуги судді. Джолі погодилася на умови.

За даними ЗМІ, одним із суперечливих нюансів у розподілі майна в даний момент є виноробня Miraval у Франції. Пітт і Джолі купили її в 2011 році за 60 млн доларів, площею в 200 гектарів. Виноробню пара зібралася подарувати в майбутньому дітям.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Показати ще

Виноробня Miraval

Пітт і Джолі обидва чимало заробляли, але свої доходи вони вносили до "сімейного бюджету", поки були разом.

ЗМІ повідомляють, що переговори між Анджеліною Джолі і Бредом Піттом йдуть гладко, і вони збираються врегулювати всі питання.

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі оголилася перед камерою і всім світом: "Мені було боляче".

Також Знай.uа писав, що спокуслива Джолі засвітилася в оточенні гарячого жеребця: поцілував прямо в голі груди, фото 18+.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що не дарма Пітт хотів повернутися: Анджеліна Джолі кардинально змінилася, затьмарила всіх за один вечір.