У сьомому випуску проекту "Зважені та щасливі" на СТБ учасникам тренерів Марини Боржемської і Іраклі Макацарія довелося подолати випробування на висоті між будинками. При цьому конкурс проходив лише один з партнерів.

Випробування на висоті дісталося тому учаснику, який менше намагався протягом шести тижнів. Проте жодному не вдалося дійти до фінішу.

Команда помаранчевих навіть отримала найбільший антибонус за всю історію проекту +20 кілограм. Їм не вдалося повністю відпрацювати його до зважування і, звичайно, Лала опинилася під жовтою лінією.

Разом з нею під загрозою вильоту виявилася Наташа з рожевої команди. Учасники порахували, що Наташа більш сильний конкурент і працює на проекті краще, Лала недопрацьовує і могла б скидати більше зі своєю вагою.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

У суботу, 12 жовтня, о 10:00 на СТБ українці зможуть побачити, як вдалося Лалї схуднути в домашніх умовах. В студію прийде лікар, яка розповість, що насправді заважає дівчині схуднути – лінь або здоров'я.

Також гостею програми стане учасниця проекту "Холостяк" Анетті Жернова - якою буде їхня зустріч з Іраклі і що зараз в особистому житті фіналістки романтичного реаліті?

Нагадаємо, 7 кроків, які допоможуть швидко скинути вагу за тиждень.

Як повідомляв Знай. ua, "Зважені та щасливі" змусять учасників подивитися в очі самому великому страху.

Також Знай. ua писав, що учасникам доведеться витерпіти щось складніше ніж схуднення.