Відомому російському актору Михайлу Кокшенову, який зіграв у дуже багатьох популярних картинах, раптово стало погано. Його доставили в одну з лікарень Москви.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У актора з'явилася гнійна рана на нозі. Біль загострилася й родичі Кокшенова відправили його до медичного закладу. Лікарі зробили всі необхідні процедури, після чого популярного актора відпустили додому.

Зараз артисту вже 83 роки. Після перенесеного два роки тому інсульту він так і не зміг відновитися повністю. В останні два роки Михайло Кокшенов практично перестав з'являтися на публіці та давати інтерв'ю. Серед останніх його робіт періодичні ролі у серіалах "Татусеві доньки" та "Вороніни".

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Зазначимо, що Михайло Кокшенов отримав звання Народного артиста Росії. Популярність йому принесли участь у комедійних картинах режисера Леоніда Гайдая "Не може бути!", "Інкогніто з Петербурга", "На Дерибасівській гарна погода...", "Спортлото-82". Також він показав себе як хороших драматичний актор у фільмах Володимира Мотиля "Женя, Женечка і Катюша", "Гара" Ельдара Рязанова і безлічі інших фільмах, визнаних класикою вітчизняного кінематографа.

Нагадаємо, "був совістю Франківська": помер відомий журналіст Василь Мельник.

Як повідомляв раніше Знай.ua, "посадив на олівець" Кучму, Ющенка і Тимошенко: у Дніпрі прощаються з легендарним митцем Леонідом Гамольским.

Також Знай.ua писав про те, що пішов у вічність відомий письменник, дружина вразила заявою: такої творчості більше не буде