Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила досить відвертий архівний чорно-білий кадр, позуючи з коротким волоссям без білизни. Так, артистка засвітила родимку на лівому стегні, прикривши фігуру лише асиметричною сукнею з високими розрізами по боках.

"Хто окатий і знайшов родимку?😏😜", - поцікавилася Білик. Фолловери не пройшли повз: "На лівому стегні… видно і без збільшення фото😉", "На стегні зліва", "Дуже пікантно)😉", "😊 знайшли, знайшли", "Між стегном і талією😉.", "Коляденко нехай шукає😂😂😂😂😂", "♥️♥️♥️♥️ Красуня 🙏🌷", "Яка ж красива! І справжня!", "На лівому стегні ... Ви шикарна...".

Популярні новини зараз

Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.